TAxi vervoer

Heeft u geen auto tot uw beschikking? Is het openbaar vervoer geen optie? Geen zorgen! Bestel bij Slingerland een betrouwbare taxi voor een punctuele en comfortabele rit naar uw bestemming. Zowel zakelijk als privé! Onze chauffeurs zijn u graag van dienst om u veilig van deur tot deur een ontspannen rit te bezorgen.

Zakelijk Vervoer

Voor u als ondernemer, directielid of zakenman/-vrouw is stijlvol, professioneel en comfortabel vervoer belangrijk. Slingerland beschikt over een representatief, stijlvol en luxe wagenpark om elke vraag voor zakelijk vervoer te kunnen bedienen. Tijdens uw zakelijke rit kunt u ontspannen of voorbereidende werkzaamheden verrichten. Reserveer daarom eenvoudig een VIP-auto met een executive chauffeur, die u professioneel, comfortabel en in stijl naar uw bestemming brengt.

Schiphol service

U heeft alles voor uw vakantie geregeld, maar nog niets voor het vervoer naar de luchthaven. U wilt ook uw auto liever niet op de parkeerplaats van de luchthaven laten staan en veel parkeergeld betalen. Dan belt u met Slingerland en reserveert een comfortabele taxi die u zorgeloos naar de luchthaven Schiphol, Rotterdam The Haque of Eindhoven brengt. Uw vakantie begint dan direct vanaf uw huis met een ontspannen rit naar de luchthaven. Slingerland biedt een betrouwbare service, voordelige tarieven en zeer ervaren chauffeurs.

Groepsvervoer

Naast individueel vervoer biedt Slingerland ook diverse mogelijkheden voor groepsvervoer. Dit is bijvoorbeeld leerlingenvervoer voor scholen/gemeenten, ouderenvervoer voor instellingen met dagopvang en dagactiviteiten en mensen met een fysieke/geestelijke achterstand voor zorginstellingen. Wij vervoeren ook groepen naar bijvoorbeeld festiviteiten, concerten, excursies, luchthavens en sportevenementen. Informeer daarom bij Slingerland voor de vele mogelijkheden van groepsvervoer en de scherpe tarieven.

Slingerland taxi & Businessvervoer

Voor exclusieve en persoonlijke vervoersoplossingen

26399

Ritten per Jaar

14

VIP Voertuigen

37198

Passagiers per jaar

24

VIP CHAUFFEURS

Theatervervoer

Slingerland taxi & businessvervoer is gespecialiseerd in het vervoeren van podium- en theatergezelschappen. We rijden al ruim 15 jaar met veel plezier voor meerdere gezelschappen. Daardoor zijn wij met onze uitstekende service en jarenlange ervaring de beste partner voor u!

Wij bieden met ons uitgebreide wagenpark voor elk gezelschap, groot of klein, een passende oplossing. Wij zorgen voor een vaste chauffeur, die daarnaast ook uw contactpersoon is.  

Uw planning staat centraal en is leidend bij het organiseren van het vervoer. Wij zijn daarin zeer flexibel . U kunt ervan verzekerd zijn dat uw acteurs, dansers, musici enzovoort op tijd op de door u aangegeven locatie arriveren. Onze planning wordt daar volledig op afgestemd. En natuurlijk is het mogelijk om de passagiers op meerdere locaties op te halen en weer terug te brengen.

CHAUFFEURSdiensten

Wilt u uw reistijd efficiënter besteden? Wij bieden u een professionele directiechauffeur, die u zorgeloos in uw eigen auto naar uw bestemming brengt. Onze chauffeur zorgt voor een ontspannen rit en u kunt rustig en geconcentreerd uw zaken regelen en telefoneren met uw relaties.
 
Bij aankomst hoeft u zich geen zorgen te maken over parkeerproblemen. Onze chauffeur past met de grootste zorg op uw auto en staat voor u klaar op elk gewenst tijdstip en elke mogelijke locatie. 

Wij zorgen ervoor dat uw wensen naar tevredenheid vervuld worden.

Dit Team staat voor u klaar!

Voor de meest uiteenlopende wensen en vragen bieden wij creatieve en efficiënte oplossingen.
John van der laan

Directeur van der Laan Groep

Eco ten pas

VIP Client services

Vervoersuitdaging? 
We helpen u graag!

Om een goed beeld te krijgen van uw wensen, 
horen we graag persoonlijk van u. 

Neem vrijblijvend contact met ons op 
via  (0297) 28 13 88 of door uw gegevens achter te laten.

Boek Online